Hercegovački voćni sirupi

Nero d.o.o. MostarStavljajući Vaše zdravlje na prvo mjesto, proizveli smo Hercegovačke voćne sirupe od 100% prirodno koncentriranog voća, bez konzervansa, ali sa visokim udjelom voća koji premašuje standarde. Pet okusa Hercegovačkih voćnih sirupa odvest će Vas u užitak okrunjen okusom višnje Maraske, jabuke, brusnice, naranče i limuna..

Hercegovački voćni sirupi ne sadrže umjetne boje i arome niti konzervanse, a njihova trajnost postiže se pasterizacijom na temperaturi od 85 stupnjeva Celzijevih. Hercegovačke voćne sirupe preporučujemo našim potrošačima jer su prirodni i zdravi.

 

Voćni sirup od brusnice

Američki Indijanci, gdje je i domovina brusnice, još davno koristili su plodove biljke kao sredstvo za zaštitu trovanja krvi, a s vremenom su se otkrivala i brojna druga ljekovita svojstva malenog crvenog ploda.
Brusnica je iznimno bogata vitaminom C, vitaminom A, sadrži i kalij, bioflavonoide, hipuričnu kiselinu, antocijane i proantocijanide.
Osim pomoći kod uništavanja bakterija u urinalnom traktu, brusnica pomaže i kod zaliječivanja upale i krvarenja desni, liječenju čira i raka želuca, a izvrsna je i u poboljšanju vida.
Novija istraživanja pokazala su kako dnevno konzumiranje soka od brusnice povećava razinu antioksidansa u plazmi preko nevjerojatnih 120% čime se umanje je rizik od bolesti srca i krvnih žila za čak 40%.