Hercegovački voćni sirupi

Nero d.o.o. MostarStavljajući Vaše zdravlje na prvo mjesto, proizveli smo Hercegovačke voćne sirupe od 100% prirodno koncentriranog voća, bez konzervansa, ali sa visokim udjelom voća koji premašuje standarde. Pet okusa Hercegovačkih voćnih sirupa odvest će Vas u užitak okrunjen okusom višnje Maraske, jabuke, brusnice, naranče i limuna..

Hercegovački voćni sirupi ne sadrže umjetne boje i arome niti konzervanse, a njihova trajnost postiže se pasterizacijom na temperaturi od 85 stupnjeva Celzijevih. Hercegovačke voćne sirupe preporučujemo našim potrošačima jer su prirodni i zdravi.

 

Voćni sirup od naranče

U svojoj domovini Kini nekada je naranča bila simbol braka i beskraja, a danas je diljem svijeta simbol zdravlja. Zlatna jabuka, kako su ju zvali, naranča je bogat izvor vitamina C. Od drugog voća, razlikuje ju to što je dobar izvor folne kiseline. Izvor je vitaminima iz skupine B, kalija, likopena te beta-karotena, riboflavina, pantotenske kiseline, folata, kalcija i magnezija.
Svakodnevno konzumiranje naranče i narančina soka korisno je u prevenciji karcinoma želuca, pomaže organizmu u apsorbiranju željeza i dobra je preventiva anemičnosti. Sudjeluje u uklanjanju toksina iz organizma te štiti stanice od štetnog sunčeva zračenja.
Jedna od najplodnijih voćki, naranča misli na naše zdravlje, ubrzava metaboličke procese, jača obrambeni sustav i prodonosi vitalnosti organizma.