Hercegovački voćni sirupi

Nero d.o.o. MostarStavljajući Vaše zdravlje na prvo mjesto, proizveli smo Hercegovačke voćne sirupe od 100% prirodno koncentriranog voća, bez konzervansa, ali sa visokim udjelom voća koji premašuje standarde. Pet okusa Hercegovačkih voćnih sirupa odvest će Vas u užitak okrunjen okusom višnje Maraske, jabuke, brusnice, naranče i limuna..

Hercegovački voćni sirupi ne sadrže umjetne boje i arome niti konzervanse, a njihova trajnost postiže se pasterizacijom na temperaturi od 85 stupnjeva Celzijevih. Hercegovačke voćne sirupe preporučujemo našim potrošačima jer su prirodni i zdravi.

 

Voćni sirup od limuna

Još dok je znanost bila nemoćna, znalo se za veliku ljekovitu moć limuna. Uz vitamin C i kalcij, koji ga čine izmino hranjivim, vitamini A, B1, B2 te željezo, mangan i bakar, čine ga jako potrebnim našem organizmu. Posljednja istraživanja pokazala su i postojanje vitamina P u limunu, koji pak pomaže u djelotvornosti vitamina C i štiti od virusa.
Vitamin C pomaže u izgradnji kostiju i mišića, te pospješuje apsorpciju željeza iz biljnih izvora Limun uništava bakterije, osvježava, smanjuje temperaturu i visoki tlak, jača živčani sustav, srce i vene.
Iznimno osvježavajući, sok od limuna uništava štetne tvari u našem organizmu, umiruje glavobolju i poboljšava rad jetre.