Hercegovački voćni sirupi

Nero d.o.o. MostarStavljajući Vaše zdravlje na prvo mjesto, proizveli smo Hercegovačke voćne sirupe od 100% prirodno koncentriranog voća, bez konzervansa, ali sa visokim udjelom voća koji premašuje standarde. Pet okusa Hercegovačkih voćnih sirupa odvest će Vas u užitak okrunjen okusom višnje Maraske, jabuke, brusnice, naranče i limuna..

Hercegovački voćni sirupi ne sadrže umjetne boje i arome niti konzervanse, a njihova trajnost postiže se pasterizacijom na temperaturi od 85 stupnjeva Celzijevih. Hercegovačke voćne sirupe preporučujemo našim potrošačima jer su prirodni i zdravi.

 

Voćni sirup od jabuke

Izreka, koja se prenosi već stoljećima kako s jednom jabukom dnevno možete izbjeći susret s liječnikom, dovoljno govori o ljekovitosti ovog voća. Rajsko voće, izraslo negdje u podnožju Himalaja, vrlo se brzo proširilo cijelim svijetom. Bila je omiljeno voće velikih vladara, hrana siromašnih, a ostala je sinonimom mladosti, ljepote i plodnosti.
Bogata je vitaminima C, A, B1, B2, B6, E, nijacinom, te mineralima kalija, fosfora,željeza, kalcija, magnezija i cinka. Iznimno je korisna kod ljudi sa srčanim problemima, probavnim smetnjama, pomaže osobama koje boluju od arterioskleroze, reumatizma i od pretilosti te djeluje antiupalno.
Sok od jabuke bogat je agnezijem, željezom, i silicijem, a sadrži i visoku koncentraciju kalija.